Legújabb posztommal ismét egy borítóleleplezést hoztam el nektek. Ezúttal Leda legjobb könyvéről rántom le a leplet, amely nem más, mint az Új nemzedékek, a Boszorkánydinasztia sorozat ötödik része. A Mogul kiadó gondozásában kerül kiadásra, itt tudjátok megvásárolni.

Ha engem kérdeztek bizton állíthatom, hogy eddig ez a legjobb Leda féle borító, pedig már a Rítus c. regényével is magasra tette a lécet az írónő.

Fülszöveg:

Seuso, királya parancsára Prágában kutat a lidérc hordában rejtőzködő árulók után. Nyomok helyett azonban egy nőre bukkan, és olyan történik, aminek nem lenne szabad: érezni kezd. Ami a legrosszabb, hogy egy halandó iránt!

Healy azt hitte, az európai álomnyaraláson álomférfit is talált. Az illető viszont gyorsan összetöri a reményeit, nem sokkal később pedig ismeretlen alakok veszik üldözőbe. Csakhogy nekik nem ő kell. Hanem a gyermek, aki a rejtélyes idegentől fogant.

Közben három halhatatlan faj képviselői sorsdöntő csatában zárják le a boszorkányok életét megkeserítő évszázadokat… Legalábbis ők így gondolják.

Ha a kedves olvasó azt hitte, a Dinasztia története véget ért, nagyobbat nem is tévedhetett volna! Mert lehet, hogy az Ítész vezér halálával a legádázabb ellenség eltűnt a színről, viszont ezzel egy időben a legősibb úgy dönt, hogy előbújik a színfalak mögül, és új szintre emeli a játékot.

Azt a játékot, amely évezredekkel ezelőtt kezdődött, és amely sok titkot tartogat még a boszorkányrajongók számára.

Ha nem ismernétek a sorozatot, arról itt tudtok informálódni:

Moly

Ha a szerzőt, akkor a további linkeken feltudjátok keresni és követni:

Moly

Könyvmogul Webshop

Instagram

TikTok

Facebook

Ha kedvet kapnátok a könyvei beszerzésére, vásároljatok a shop.konyvmogul.hu webáruházban és használjátok a kuponkódomat, ami további 10% kedvezményt biztosít számotokra! 

Kuponkód: OLVASOLAMPAS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük