Rólam


Amióta megtanultam olvasni nem telt el nap, hogy nem fogtam a kezemben könyvet. Könyvmoly családba születtem, így nem is volt kérdéses, hogy én is az leszek. Eleinte csak Disney mesekönyvek sorait faltam édesanyámmal. Későbbiekben már szülinapokra és karácsonyra sorra kaptam az érdekesebbnél érdekesebb könyveket. Szerencsére a családi körben több mindenkinek volt otthon saját könyvtára, ahonnan kiválaszthattam a következő olvasmányaimat. Miután már ez nem elégítette ki az olvasási vágyaimat az iskola könyvtárában találtam otthonra. Általános iskolás koromban évente több olvasó jegyet is kitöltöttek a kikölcsönzött könyvek által kapott pecsétek helye. Gimnáziumban már arra törekedtem, hogy a könyveket megvásároljam és teli pakoljam velük a könyvespolcomat.
Miután szülővárosomat magam mögött hagytam a könyveim még inkább a támaszaim voltak. Bárhol is jártam mindig otthonra leltem általuk és soha se éreztem volna, hogy egyedül vagyok. A táskám alapdarabja az ebook-om vagy egy könyv (van amikor mindkettő). Amikor csak lehet időt szakítok az olvasásra, legyen szó a buszmegállóban várakozva, út közben vagy akár váróteremben ücsörögve megragadtam a lehetőségeket az olvasásra, még ha csak éppen 1-2 oldalt sikerült. Nem telik el úgy napom, hogy ne olvasnék. Legjobban a fotelban szeretek olvasni, ahová a kutyám mindig előszeretettel csatlakozik.
Azonban nem mindenkinek van ideje olvasni napközben, hiszen rengeteget vezet. Azoknak se kell lemondani az olvasás élményéről, hiszen már egyre több hangoskönyv beszerezhető.
Gyermekkori álmom, hogy a magyar írók táborát erősítsem. Amióta elolvastam Bauer Barbara A fekete rózsa c. könyvét még jobban magaménak érzem az írást. A Könyvmogulnak hála még több magyar kortárs író művére akadtam rá az elmúlt pár hónapban, ami arra ösztönözz, hogy minden magyar író könyvét elolvassam.
Nem rég kaptam egy nagyszerű lehetőséget, hogy a Könyvmogul márka nagykövete lehetek. Izgalommal és várakozással tölt el az együttműködésünk minden pillanata és alig várom, hogy a kapott könyveket nektek bemutassam és az ajánlóm által magadhoz ragadd őket. Izgatottan várom, hogy Leda D’Rasi összes könyvét is elolvassam, hiszen imádom a boszorkányos regényeket.
A könyvajánlók megírásakor törekedem arra, hogy objektívan és szubjektíven szemléljem az éppen aktuális olvasmányomat és a lehető legközelebb hozzam hozzátok, hogy ti is kedvet kapjatok az elolvasására. Hiszen az olvasás egyfajta terápia, vannak könyvek amelyek utat mutatnak a változáshoz az életedben, mint pl.: Jack Canfield A siker alapelvei c. könyve vagy csak megnevetettnek, mint L.J. Wesley – 12 első randi c. regénye vagy akár megismerheted egy város történelmét, mint Edward Rutherfurd – Párizs c. eposzi nagyregényéből. A paletta széles választékával mindenki megtalálhatja a számára megfelelő olvasmányt, amivel az olvasás örök rabja lesz.

Olvasásra fel!